Hallo,

Ik ben Stephanie Blaauw en samen met mijn ouders fok ik met onze prachtige en gezonde labradors. 3 jaar geleden kregen wij onze eerste labrador Daisy. Toen wij besloten hadden dat we met haar wilden fokken hebben we haar eerst op alle erfelijke ziekten getest en toen ze hier allemaal vrij van bleek te zijn kreeg zij in 2012 haar eerste nestje. Wij waren al helemaal verliefd op het ras, maar toen we die mooie pups zagen waren we helemaal verkocht. 

Niet alleen heeft Daisy ervoor gezorgd dat wij zijn begonnen met fokken, ook wist ik dankzij haar wat ik voor studie wilde doen en daarom ben ik nu afgestudeerd paraveterinair (dierenartsassistente). Door de kennis die ik tijdens mijn studie op heb gedaan, kan ik deze weer toepassen op onze eigen honden en pups als dit nodig is. Dit gaat niet alleen over ziekte, maar ook over voeding, huisvesting, gedrag etc.

Als wij een nestje bij een teefje willen, testen wij haar eerst op de heupen, ellebogen en de ogen. Zodra ze hiervoor goedgekeurd wordt, zoeken wij een gezonde en mooie reu voor haar uit die ook voldoet aan de eisen. Hierdoor willen wij pups fokken die zo gezond en mooi mogelijk zijn en met een nog mooier karakter.

Al onze pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer en wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Labradorvereniging.

veel plezier op onze website.

met vriendelijke groet,

Familie Blaauw